×

STADYUMDA TEMPO ARTIYOR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Sazova mevkiine yapmakta olduğu 33 bin kişilik stadyumda çalışmalar sürüyor. Zemin temel atımı için hazırlan

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Sazova mevkiine yapmakta olduğu 33 bin kişilik stadyumda çalışmalar sürüyor. Zemin temel atımı için hazırlanırken çalışmalarda tempo arttı
Çok sayıda işçi çalışıyor
Eskişehirspor’un kullanımına hazırlanan 33 bin kişilik stadyumun yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sazova Mevkii’nde Bilim ve Kültür Parkı arkasındaki geniş araziye yapılmakta olan stadyumda zemin beton atımına hazırlanıyor. İş makineleriyle yapılan çalışmalarda çok sayıda işçi çalışıyor.
800 günde tamamlanacak
Temelin atılmasının ardında yaklaşık 300 kişinin çalışacağı stadyumun 800 iş gününde tamamlanması ve Eskişehirspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapması bekleniyor. Temel atma töreni yapılmayan stadyumun 2015-2016 sezonunda ortalarında biteceği tahmin ediliyor. Çalışmalara ramazan ayında da devam ediyor. (SS)