×

Sokak ortasında taşlı sopalı kavga: Eskişehir’de 1'i polis 7 yaralı!

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde iki grup arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada 6 kişi ile olaya müdahale eden 1 polis memuru yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Eskişehir’de iki grup arasında çıkan tartışmanın taşlı ve sopalı kavgaya dönüşmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

Olay, Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesi Obruk Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta karşı karşıya gelen iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma, tarafların taş ve sopalarla birbirine saldırdığı kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Müdahale eden polis de yaralandı

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı sonlandırmak için müdahalede bulundu. Müdahale sırasında 1 polis memuru ile kavgaya karışan 6 kişi yaralandı.

Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 2’sinin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, olayın çıkış nedenini belirlemek ve kavgaya karışan kişileri tespit etmek için inceleme başlattı.