×

Siyah giymeyen gelmesin!

TFF 1. Lig’in 12. Haftasında Eskişehirspor Balıkesirspor deplasmanına konuk olacak. Balıkesirspor Baltok deplasman biletlerini satışa çıkardıktan 7 dakika sonra biletlerin tükendiği öğrenildi. Öte yandan Eskişehirspor tribünleri Pazar günü tek tip siyah giyinecek.

Eskişehirspor tribünleri yine tüm dünyaya ders veriyor. 24 Kasım’a kadar FIFA’daki dosyaları kapatamazsa 30 puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak Eskişehirspor'u taraftarları yine yalnız bırakmadı. Balıkesirspor maçı için Eskişehir taraftarı biletlere büyük ilgi gösterdi.

Eskişehirspor’un Balıkesirspor Baltok’a konuk olacağı maçın Es Es taraftarlarına ayrılan biletleri satışa çıktıktan 7 dakika sonra tükendi. Sosyal medyada taraftarlar bilet bulamadıkları için sıkıntılı olduklarını dile getirirken, Balıkesirspor’dan yer açılması talebinde bulunuyorlar. 

Siyah giymeyen gelmesin

Öte yandan, Eskişehirspor Taraftar Birliği Başkanı Murat Diri, deplasmana gitmek için otobüs sıkıntısı yaşandığını ve şehirden destek beklediklerini duyurdu. 

Murat Diri, taraftara “Siyah giymeyen gelmesin” diye seslenirken, bu çağrının planlanan tribün görseli için gerektiği öğrenildi. 

TFF 1. Lig’de Balıkesirspor Baltok - Eskişehirspor karşılaşması 19 Kasım Pazar günü saa 13:00’te başlayacak.

Hazırlıklar sürüyor

Eskişehirspor, Balıkesirspor Baltok maçı hazırlıklarına, Vali Hanefi Demirkol tesislerimizde gerçekleşen antrenman ile devam etti.

Yücel İldiz yönetiminde gerçekleşen 90 dakika süren antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. İstasyon çalışması, 5’e2 top kapma ile devam eden antrenman, yarım saha oyun ile son buldu.

(Kaynak: Anadolugazetesi.com)