Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan bir araç elektrik direğine ve müstakil bir eve çarptı. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması olası bir faciayı önledi.
Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Kırka yönünden Eskişehir istikametine seyir halindeyken gerçekleşti. Keskin viraja hızlı giren sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu araç yoldan çıkarak yol kenarındaki elektrik nakil direğine ve ardından bir evin duvarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle bölgede maddi hasar oluşurken, elektrik direğinin zarar görmesi nedeniyle ilçenin bir bölümüne kısa süreli enerji verilemedi. Aracın kaldırılmasının ardından karayolu yeniden trafiğe açıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.