Eskişehir’in köklü kulüplerinden birisi olan Şekerspor’da yönetim değişikli yapıldı. Atilla Üstüker’in başkanlığını yaptığı Şekerspor’da yeni yönetime katılan isimler tanıtıldı
Yeni nesilleri spora yönelteceğiz
Eskişehir futbolunun lokomotiflerinden birisi olan Şekerspor’da yeni yönetim tanıtımı yapıldı. Yeni sezona daha güçlü girmeyi hedeflediklerini söyleyen Şekerspor Başkanı Atilla Üstüker, bazı yönetim organlarında yeni isimlerin aralarına katıldığını söyledi. Üstüker yaptığı açıklamada, Şekerspor’un 2013-14 sezonunda bütün yaş gruplarında başarıyı yakalayacağını vurgulayarak, küçük ve genç nesillerin hepsini spora yöneltmeyi hedeflediklerini söyledi.
7 kişi görev yapacak
Kulüp Başkanı Atilla Üstüker’in 7 kişilik yönetim listesinde ise önemli isimler yer alıyor. Şekerspor yönetiminde; 2’nci Başkan Selçuk Kurt, Genel Sekreter Refik Geç geldi, Mali Sekreter Mustafa Erol, Veznadar Mevlüt Tamer, Alt Yapı Sorumlusu Arslan Yeşilbağ, Amatör Takım Sorumlusu Kerem Güzel olarak belirlendi. (SS)