×

Puan kaybına tahammülümüz yok

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam oyuncularını uyardı ve Kasımpaşa maçına odaklanmalarını istedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam oyuncularını uyardı ve Kasımpaşa maçına odaklanmalarını istedi. Antalya maçında kaybedilen 2 puanın zirve yarışı açısından önemli bir kayıp olduğunu belirten Sağlam, taraftarı önünde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor
Kasımpaşa’ya odaklıyor
Spor Toto Süper Lig’de Medical Park Antalyaspor ile kritik bir maça çıkan Eskişehirspor deplasmanda aldığı 1-1’lik beraberlikle ilk 5 yolunda ağır bir yara aldı. Siyah Kırmızılı ekipte alınan 1 puan moralleri bir hayli bozarken deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam, futbolcularını Kasımpaşa maçına odaklamaya çalışıyor. Genç çalıştırıcı bu maçta yaşanılacak puan kaybının zirve yolundan takımı iyice uzaklaştıracağı için işi sıkı tutuyor.
Motive ediyor
Dün Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam oyuncuları ile antrenmandan önce toplantı gerçekleştirdi. Futbolcularından Kasımpaşa maçında galibiyet isteyen Sağlam, “Antalya maçında alınan 1 puan bize zirve yolunda ağır bir yara almamıza sebep oldu. Bunu Kasımpaşa karşısında telafi edeceğiz. Cumartesi günü daha güçlü ve daha ciddi bir ekiple oynayacağız. Eğer üst sıraların takımı olacaksak bu maçı almalıyız” diyerek oyuncularını motive etti.