Eskişehirspor, Avusturya’da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı 3’üncü hazırlık maçında ilk mağlubiyetini aldı. Siyah-Kırmızılı ekip kardeş takım Kasımpaşa’ya Adem Büyük’ün golüyle 1-0 yenildi
Golü Adem attı
Ritzing Sonnensee Stadion’da oynanan müsabakaya Eskişehirspor ideale yakın bir kadro ile sahaya çıktı. Her iki takımında birbirini zorladığı maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarının 59’uncu dakikasında Adem Büyük attığı golle Kasımpaşa’yı 1-0 öne geçirdi. Kadrodaki diğer futbolcuları da görmek isteyen Ertuğrul Sağlam, oyuncu değişiklikleri yaparak bambaşka bir kurguyla mücadele etti. Maçın son dakikalarında da eşitlik golü için umduğunu bulamayan Eskişehirspor, kardeş takımı Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olarak hazırlık sürecindeki ilk mağlubiyetini aldı. (SS)
Eskişehirspor, Kasımpaşa karşısında şu isimlerle mücadele etti; Boffin, Veysel, Servet, Diego (Akaminko), Serol (Tarık), Mehmet (Aytaç), Causic (Abdülaziz), Tello (Erkut), Erkan (Özgür), Kamara (Mrkela), Necati (Bienvenu)