×

Öyle yada böyle çıkacağız!

Eskişehirspor takım kaptanı Erkan Zengin, Denizlispor mağlubiyetinin ardından takım arkadaşlarını motive etmeye çalıştı. Erkan, “Üzülmeyin, öyle ya da böyle bu takım Süper Lig’e çıkacak” dediği öğrenildi.

Kaptan el attı

Denizlispor mağlubiyetinin ardından büyük şok yaşayan ve ilk iki hedefini zora sokan Eskişehirspor’da Kaptan Erkan Zengin takım arkadaşlarını motive etmeye çalışıyor. Moral olarak iyi durumda olmayan takım arkadaşlarıyla konuşma yapan Kaptan Erkan, son iki maçın kazanılması gerektiğini belirtti.

Vazgeçmek yok

Takım otobüsünde arkadaşlarına seslenen Erkan, “Evet bize yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Bu maç çok kritikti şampiyonluk için. Ama üzülmeyin. Başımızı kaldırmamız lazım. Öyle yada böyle bu takım Süper Lig’e çıkacak. Kalan iki maçımızı kazanmamız gerekiyor. Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz” dediği öğrenildi.