EVİNDEN ÇIKARIP ZORLA ARACA BİNDİRDİLER
Adapazarı'nda Irak vatandaşı 3 kişi, kendi yurttaşları H.A. ile aralarındaki bir husumetten dolayı telefonda tartıştı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine arkadaşları, H.A.'yı gece saatlerinde evinden zorla çıkarıp bir araca bindirdi.
DÖVDÜLER, YARALADILAR, ÜZERİNE İDRAR YAPTILAR
Kent merkezinde, nerede olduğu bilinmeyen bir inşaat alanına götürdükleri H.A.'yı öldüresiye döven kişiler, bu anları cep telefonu kamerasıyla da kaydetti. Arkadaşlarının başına vurup, kulağını ve vücudunun çeşitli yerlerini bıçakla yaralayan, üzerlerine idrarlarını yapan saldırganlar, çektikleri görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı.
SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR
Görüntülerde, saldırganların, H.A.'yı yumruk ve sopalarla dövdüğü, üzerine de idrarını yaptığı görüldü.
3 SALDIRGAN YAKALANDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI
Görüntüleri, Iraklı kişilerin oluşturduğu sosyal medya hesabında paylaşan kişiler, H.A.'nın şikayeti üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evlerinde yakalanarak, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, mahkemece serbest bırakıldı.