Kasımpaşa ile oynanan maçta forvet hattında etkili olamayan Necati Ateş, bu maçta istenileni veremedi. Özellikle ilk yarıda Kamara’nın ortasında topa istediği gibi vuramayan ve o pozisyondan başka 90 dakikada etkili olamayan golcü oyuncu, Kasımpaşa savunmasında adeta kayboldu. 2’nci yarıda iyice maçtan kopan Necati 90 dakika boyunca hayal kırıklığı yaşattı.
Akaminko kesik yiyor
Sezon başında büyük beklentiler ile transfer edilen Jerry Akaminko, ligde oynanan son iki maçta Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından kesik yiyor. Fenerbahçe maçında ilk 11’de başlayamayan Ganalı oyuncu Trabzonspor maçında ise ikinci yarı saha kenarına alınmıştı. Pazar günü ise oynanan Kasımpaşa maçında ilk 11’de çıkamayan Akaminko, istenileni 3 haftadır veremiyor.(SS)
(Bize mesaj ve ihbarda bulunmak için, sitenin üst ve alt kısmında bulunan mesaj gönder bölümünü kullanabilirsiniz.
Herhangi bir haber ya da köşeye yorum yapmak için ise haberin altında bulunan mesaj bölümünü doldurmanız yeterli olacaktır)