×

N’Diaye ile son aşamaya geldik

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, açıklamalarda bulundu. Takımın son durumunu değerlendiren Hoşcan ayrıca N’ Diaye transferinde son aşamaya g

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, açıklamalarda bulundu. Takımın son durumunu değerlendiren Hoşcan ayrıca N’ Diaye transferinde son aşamaya gelindiğini söyledi
“İyi bir kamp dönemi geçireceğiz”
Dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gelerek takımı Avusturya kampına yollayan Mesut Hoşcan, açıklamalarda bulundu. İyi bir kamp dönemi geçireceklerini söyleyen Hoşcan, “Takımımızı Avusturya'ya uğurladık. Avusturya'da da iyi bir kamp dönemi geçireceklerine inanıyorum. Bir aylık yönetim kuruluyuz. Güzel ve anlamlı işler yaptık. Eskişehirspor'da sükunet, sakinlik ve güven ortamı oluştu. Yolumuz uzun. Mali disiplini sağladıktan sonra sportif başarılar da art arda gelecek. Bu yönde ciddi adımlar atıyoruz. Kazasız, belasız ve sakatlıklar olmadan kamp dönemini bitirmek istiyoruz."
“Transfer için mücadelemizi vereceğiz”
Eskişehirspor’a transferi konuşulan Alfred N’Diaye hakkında da açıklama yapan Hoşcan, Eskişehirspor'un transfer konusunda adımlarını sağlam attığını bildirdi. Transfer spekülasyonlarına girmek istemediklerini vurgulayan Hoşcan, “N'diaye ile ilgili görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Başka kulüpler de N'diaye ile ilgileniyor. Sonuna kadar mücadelemizi verip N'diaye'yi Eskişehirspor'umuza kazandırmak için büyük bir çaba sarf edeceğiz” diye konuştu. (SS)