×

Mustafa Özer: Onurumuzla lige veda edeceğiz!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer liglerin tekrar başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özer, “Artık yapacak bir şey yok. Biz de hazırlıklarımıza başlayacağız ve kalan 6 maçı onurumuzla tamamlayacağız” dedi.

Eskişehirspor haberleri

Yapacak bir şey yok
Türkiye Futbol Federasyonunun, Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligleri 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı almasının ardından, spor servisimize açıklama yapan Teknik direktör Mustafa Özer, “Son iki aydır önemli olan insan sağlığı denmesine rağmen, TFF devam kararı aldı. Yapacak bir şey yok, bizlerde alınan karar doğrultusunda kalan maçların tamamlanması için hazırlıklara başlayacağız” dedi.

Riskli olacak
Özer, “Haziran ayında salgının durumu ne olur bilmiyoruz ama, pazartesi gününden itibaren ülkenin içinde bulunduğu şartlara rağmen, tesislerimizde bir araya gelerek antrenmanlara başlayacağız. Futbola dönüş öneri protokolü hazırlandı ve bunu incelediğimizde, sosyal mesafenin uygulanması mümkün değil.  Riski en aza indirmek için kulüp doktorumuz Barış Kurtgöz’ün program ve aldıracağı önlemler ile hazırlık dönemini atlatacağız” dedi.

Lige veda edeceğiz
Son olarak Teknik Direktör Mustafa Özer şu ifadelere yer verdi; “Dediğim gibi yapacak bir şey yok. Karar alındı ve buna göre ligde kalan 6 maçımızı tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Alınan cezalar ve kalan maçlara baktığımızda, 1. Ligde son 6 maçımız var. Bunları onurumuzla oynayıp, lige veda edeceğiz” dedi.