Koleksiyoner Muhammed Erol Güzel’in eserlerinden oluşan sergi, Eskişehir İl Halk Kütüphanesi’nde ziyarete açıldı. Sergideki eserler ziyaretçilerin beğenisini kazanırken açılış programına sanat ve kültür çevrelerinden isimler de katıldı.
Eskişehir Sertürbedarı ve Alemdarı, ETÜD Başkanı Ali Mehmet Levent Başerdem ile altın ve gümüş sanatkârı İsmail Yanıker de serginin açılışında yer aldı.
Öğrenciler sergiyi gezdi
Hacı Hilmi Okur Okulu öğrencileri de İl Halk Kütüphanesi’ndeki sergiyi ziyaret etti. Öğrencilere eserler hakkında bilgi veren Ali Mehmet Levent Başerdem, koleksiyondaki çalışmaların tanıtımına katkı sağladı.
Koleksiyoner Güzel’e plaket takdim edildi
Sergi kapsamında öğrencilerle de bir araya gelen koleksiyoner Muhammed Erol Güzel’e, katılımı ve sergiye katkılarından dolayı Ali Mehmet Levent Başerdem tarafından plaket verildi.
İl Halk Kütüphanesi’nde açılan serginin bir süre daha ziyaretçilere açık kalacağı bildirildi.