İkinci Amatör Küme’de dün üç grupta toplam 6 maç oynandı. Çekişmenin yaşandığı grupları ilk yarılar sona ererken amatör futbolseverler ilk yarının son maçlarını yakından takip etti
Kıran kırana
A Grubu’nda Oklubalıspor ile Tunaspor kozlarını paylaştı. İnönü Sahası’nda oynanan maçı Tunaspor 4-2 kazanmayı bildi. B Grubu’nda ise dün 2 maç oynandı. Günün ilk maçında Yenikentspor ile Işıkspor Abdurrahman Temel Sahası’nda kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçta her iki takımda fileleri havalandıramazken 0-0’lık sonuçla sahadan ayrıldı. B Grubu’nun diğer maçında Çağlarspor, Sivrihisarspor’u 5-1 yenmeyi başardı.
Örnekspor kazandı
İkinci Amatör Küme’de heyecanın yaşandığı diğer grup olan C Grubu’nda dün 3 maç oynandı. Abdurrahman Temel Sahası’nda oynanan maçta Örnekspor, Sarıcakayaspor’u 2-0 mağlup etti. Grubun diğer karşılaşmasında Gökmeydanspor, toplam 6 golün atıldığı maçta Mahmudiyespor’u 4-5 devirdi. Günün son maçında ise Maliyespor, Altayspor’u 4-2 yenmeyi başardı. Bu sonuçların ardından İkinci Amatör Küme’de ilk devre sona erdi. (SS)