×

Kütahya’da 28 yaşındaki Adem İşikli’den 2 gündür haber alınamıyor

Kütahya’da yaşayan 28 yaşındaki Adem İşikli’den yaklaşık 2 gündür haber alınamıyor. Dozer operatörü olarak çalışan İşikli’nin son olarak Tavşanlı ilçesinde görüldüğü belirtilirken, ailesi kendisinden gelecek haberi bekliyor.

Kütahya merkezde yaşayan 28 yaşındaki Adem İşikli’den yaklaşık 2 gündür haber alınamıyor. Erzurumlu olduğu öğrenilen İşikli’nin ailesi, kendisinden haber alamadıkları için endişe yaşıyor.

Son olarak Tavşanlı’da görüldü

Dozer operatörü olarak çalışan Adem İşikli’nin yaklaşık 2 gün önce Tavşanlı ilçesinde görüldüğü belirtildi. İşikli’nin ailesi, kendisinin hayatta olup olmadığını dahi bilmediklerini belirterek bir an önce kendisinden haber almak istediklerini ifade etti.

Aracının plakası belli oldu

Adem İşikli’nin kaybolduğu sırada kullandığı aracın plakasının 70 ER 526 olduğu öğrenildi. İşikli’yi gören veya nerede olduğunu bilen vatandaşların, durumu en yakın güvenlik birimine bildirmeleri istendi.