×

Kurt'tan saldırıya çok sert tepki

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'e yapılan saldırıyı kınadılar.

CHP İl Başkanı Özkar, Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, CHP Eskişehir Milletvekilleri ,Çakırözer, Usluer ve Yüksel Başkan Büyükerşen'e yapılan saldırıyı kınayan mesajlar yayınladılar.

Kurt yaptığı açıklamada, 'Kurmak istediğiniz mafya düzenine asla izin vermeyeceğiz' dedi.

İşte kınama mesajları:
Kazım Kurt: "‪Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hocamızın yanındayım. Durumu iyi. Yılmaz Büyükerşen'e yapılan saldırı hepimize yapılmıştır. Kurmak istediğiniz mafya düzenine asla izin vermeyeceğiz!" dedi.

Ahmet Ataç: "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen'eyapılan saldırıyı esefle kınıyorum. Hocanın sağlık durumu iyi. Yılmaz Büyükerşen'e düzenlenen saldırı, Eskişehir'e ve bu güzel halka aşkla hizmet etmeyi görev bilen herkesi daha da cesaretlendirmeli."

Cemal Okan Yüksel: "Yılmaz Büyükerşen'in sağlık durumu iyi. Ne Yılmaz hocaya saldıranlara ne de diğer mafyatik tiplere pabuç bırakmayacağız."

Gayer Usluer: "Sevgili Dostlar, Bizim şehrimiz bu ülkede huzurun başkentidir. Bizim Hocamız, Yılmaz Hoca, vatandaşla iç içe olan, korumaya ihtiyaç duymayan cesur ve sevilen, saygı duyulan bir başkandır! Üstelik bu sadece Eskişehir özelinde değil,ülkenin sınırlarını aşan bir sevgi ve saygınlıktır Yılmaz Hoca'ya duyulan. Hocamıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum! Yılmaz Hocamız bu çirkinliğe pabuç bırakmayacak, bizler de her zaman olduğu gibi onun yanında olmaya devam edeceğiz. Eskişehir'in huzurunu bozmanıza izin vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Eskişehir, geçmiş olsun sevgili Başkanımız."

Utku Çakırözer: "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen'e yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sadece Eskişehir değil tüm Türkiye Yılmaz Hoca'mızın yanındadır."