BAŞARI DİLEDİLER
Dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gelerek, Altınordu deplasmanı için yola çıkan Eskişehirspor kafilesini uğurlayan Siyah-Kırmızılı tarafarlar arasında Hatıra Bilet ve Bardak Kampanyası’nın fikir babası Hakan Üresin de vardı. Takımı İzmir’e uğurlayan Üresin ve kampanyada gönüllü olarak çalışan arkadaşları Altınordu deplasmanında futbolculara başarı dileklerinde bulundu.
İLDİZ VE GÜCER’DEN TEŞEKKÜR
Teknik Direktör Yücel İldiz ve Es Es’in 2’inc kaptanı Hürriyet Gücer lie görüşen taraftarlar, kampanyayla ilgili bilgi verdi. Hem İldiz hem de Gücer Es Es için gönülden çalışan ve önemli işlere imza atan taraftarlara teşekkür etti. Taraftarın bu katkısı İldiz’den ve Gücer’den övgü aldı.
“KATKI İÇİN ÇABALIYORUZ”
Devam eden Bardak Kampanyası hakkında kısa bilgi veren Hakan Üresin, “An itibaryle 36 bin 480 TL toplandı ve kulübün hesabına yatırıldı. Ancak bu sayı daha da artacak. Zor durumda olan kulübümüze katkı sunabilmek için çabalıyoruz. Katılım gösteren büyük tarafarımıza teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün sadece iyi gününde değil, kötü gününde de yanındayız” ifadelerini kullandı.
BÜYÜK EMEK VERDİLER
Bardak kampanyasında Mahmudiye temsilcillği görevini üstlenen Celal Sağol adlı gönüllü taraftar, 510 adet bardağı Mahmudiye’ye ulaştırdı. Toplu olarak en çok bardak alan ilçe Mahmudiye oldu. Kırka ise 278 adet bardak alarak Eskişehirspor’a bu kampanyada en büyük desteği veren ikinci ilçe oldu. Kırka’da tarafarlar Ferhat Özkan ve Kamil Er gönüllü olarak çalışıp bardakları ilçe halkına ulaştırdı. Bardak kampanyasının fikir babası Hakan Üresin, Celal Sağol, Ferhat Özkan ve Kamil Er’e çabalarından dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.