Necati’ye sevgi seli
Eskişehirspor’un en golcü futbolcularından biri olan Necati Ateş, Antalya’da tribünlere çağrıldı. Medical Park Antalyaspor’da geçtiğimiz sezonlarda forma giyen Necati, orada sergilediği performansla taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Kendisine yapılan jeste alkışla cevap veren golcü futbolcu maçta durgundu.
Gülerek veda etti
Geçtiğimiz hafta takımdan ayrılacağı kesinleşen Malecki, Antalya’da son kez Eskişehirspor adına boy gösterdi. İlk 18 kişilik kadroda yer alan Malecki, son maçında da forma şansı bulamadı. Polonyalı kanat oyuncusunun neşeli olduğu gözlenirken, transfer döneminin açılmasıyla ülkesine döneceği bildirildi.
(Bize mesaj ve ihbarda bulunmak için, sitenin üst ve alt kısmında bulunan mesaj gönder bölümünü kullanabilirsiniz.
Herhangi bir haber ya da köşeye yorum yapmak için ise haberin altında bulunan mesaj bölümünü doldurmanız yeterli olacaktır)