Kapıyı kapatırken fenalaştı
Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kütahya merkez 75. Yıl Mahallesi Seyfi Efendi Sokak'ta meydana geldi.
İddiaya göre, komşusunun düğününe katılmak üzere hazırlıklarını tamamlayan A.Ö., üçüncü kattaki evinden çıkarken kapıyı kapattığı sırada aniden fenalaştı. Şeker ve tansiyon hastası olduğu değerlendirilen yaşlı kadın, dengesini kaybederek yere düştü ve başını çarparak yaralandı.
Sağlık ekipleri müdahale etti
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan A.Ö., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bir yanda düğün, bir yanda ambulans
Yaşanan olay sırasında aynı sokakta düğün hazırlıkları ve eğlence devam etti. Bir tarafta müzik ve düğün coşkusu yaşanırken, diğer tarafta sağlık ekiplerinin yaralı kadına müdahale etmesi mahallede kısa süreli paniğe neden oldu.
"Bir yandan düğün bir yandan hastane telaşı yaşandı"
Olaya tanıklık eden mahalle sakinleri, yaşananları şaşkınlıkla izlediklerini belirtti.
Vatandaşlar, "A.Ö. teyzemiz düğüne gitmek için hazırlanıyordu. Kapıyı kapatırken fenalaştı, dengesini kaybedip düştü ve başını yaraladı. Ambulans gelip hastaneye götürdü. Aynı anda sokakta düğün devam ediyordu. Bir yandan düğün, bir yandan hastane telaşı yaşandı." ifadelerini kullandı.