Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Şerafettin Yakut, düzenlenen cenaze töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Gazinin vefatı ilçede üzüntüyle karşılanırken, törene çok sayıda kişi katıldı. Yakut için gerçekleştirilen cenaze töreninde ailesi, yakınları, protokol üyeleri ve vatandaşlar hazır bulundu. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, Kıbrıs Gazisi Şerafettin Yakut’a son görev yerine getirildi.
Protokol üyeleri de katıldı
Cenaze törenine Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Murat Akçan ile Sosyal Hizmet Merkezi personeli Melek Ağcadağ da katıldı. Yetkililer, gaziyi son yolculuğunda yalnız bırakmazken, aileye ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
Dualarla uğurlandı
Düzenlenen törende Kıbrıs Gazisi Şerafettin Yakut için dualar edildi. Yakınları ve sevenleri, gaziye veda etmek için cenaze töreninde bir araya geldi. Gerçekleştirilen törenin ardından Yakut, dualar eşliğinde toprağa verildi. Tören boyunca duygu dolu anlar yaşanırken, katılımcılar gazinin hatırasını saygıyla andı.
“Mekânı cennet olsun”
Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, gazinin vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Kıbrıs Gazimiz Şerafettin Yakut'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi. Kıbrıs Gazisi Şerafettin Yakut’un vefatı, ailesi ve sevenlerinin yanı sıra ilçe halkını da derinden üzerken, düzenlenen cenaze töreniyle gaziye son vefa görevi yerine getirildi.