Eskişehirspor’da Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine…
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde sürdüren Eskişehirspor, ikinci etap için 10 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’de 9 gün kamp yapacaktı. Ancak Kartepe’deki futbol sahalarını elverişsiz bulan Ertuğrul Sağlam, kampı iptal etti
Sahaların elverişsizliği
2013-2014 sezonu hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, 2 Temmuz Salı günü tesislerinde top başı yapmıştı. Çalışmalarını çiçeği burnunda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde sürdüren Kırmızı Şimşekler, 9 Temmuz günü Kocaeli Kartepe’ye gitmeyi planlıyordu. Oradaki futbol sahalarını araştıran Ertuğrul Sağlam, sahaların elverişle olmadığına karar verdi. Bu doğrultuda kendi tesislerinde çalışmaya devam etmeyi tercih eden Sağlam, Kocaeli Kartepe kampını iptal etti.
Hazırlık maçları iptal
Sezon hazırlıklarını sürdüren Siyah-Kırmızılı ekip daha önce Kartepe kampında yapacağı hazırlık maçlarını da planlamıştı. Yapılan plana göre Şimşekler, 13 Temmuz Cumartesi günü PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile 17 Temmuz Çarşamba günü ise Kahramanmaraşspor ile hazırlık maçı yapacaktı. Kartepe kampının Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından iptal edilmesiyle planlanan hazırlık maçları da iptal olmuş oldu. Eskişehirspor, 23 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampına kadar tesislerde çalışacak. (SS)