×

İnönü’de Başkan Hamamcı TOKİ sakinleriyle buluştu

Eskişehir’in İnönü ilçesinde Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmada bölge sakinlerinin talep, öneri ve beklentileri dinlenirken, sorunların ortak akıl ve istişare anlayışıyla çözülmesi mesajı verildi.

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçedeki yeni yerleşim bölgelerinden biri olan TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen buluşmada TOKİ sakinlerinin bölgeye ilişkin talep, öneri ve beklentileri Başkan Hamamcı’ya aktarıldı.

Vatandaşların görüşlerini dinleyen Hamamcı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak bölgede yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Ortak akılla çözüm üretmeye devam ediyoruz”

Hemşehrileriyle her fırsatta bir araya gelmeye önem verdiğini belirten Başkan Hamamcı, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların görüşlerini dinlediklerini ifade etti.

Hamamcı, sorunların çözümünde vatandaşların fikirlerinin önemli olduğunu belirterek çalışmalarını ortak akıl ve istişare anlayışıyla sürdürdüklerini söyledi.

İnönü Belediyesi’nin vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ilçenin farklı bölgelerinde çalışmalarına devam edeceği bildirildi.