×

İl Kadın Kolları Başkanı istifa etti

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı istifa etti. AK Parti Tepebaşı Kadın Kolları Başkanlığı bir süredir boşta. Şuan sadece Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı görevinde. İstifa ve atamalarla ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

Bir süredir boş olan Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın ardından İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Akşen de görevini bıraktığı öğrenildi. Kadın Kolları başkanlığı görevinde sadece Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır Eserkaya kaldı.

İSTİFASINI DAHA ÖNCE SUNMUŞTU 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Ceyda Akşen istifa etti.  Fecir Üçkaya'dan sonra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Avukat Ceyda Akşen'in yaşanan bazı sıkıntılar dolayı görevi bıraktığı ifade edildi. Akşen’in 15 Temmuz sürecinden önce görevi bırakmak istediğini il başkanlığına iletmiş ve yaşanan gelişmelerden sonra istifasını askıya aldığı bilgisine ulaşıldı. Akşen, istifasına ilişkin önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı öğrenildi.

ANKARA ONAY VERMEMİŞ 

Öte yandan Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığının da bir süredir boş olduğu öğrenildi.  Tepebaşı ilçe Kadın Kolları Başkanlığı için bir ismin Ankara’ya gittiği ve kabul görmediği gelen bilgiler arasında. Yaşanan bu istifadan sonra Eskişehir merkezde Kadın Kolları başkanlığı görevinde sadece Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır Eserkaya kaldı. İl Kadın Kolları Başkanlığına kimin atanacağı belirsizliğini koruyor.