Teşekkür ettiler
Yapılan anlaşmadan memnun olduğunu belirten Eskişehir Hentbol SK İdari Menajeri Duygu Afacan, “Kadrosunda tamamı Eskişehirli doğumlu genç milli oyuncuların oluşturduğu Eskişehir Hentbol SK’ya önemli bir sponsorluk daha kazandırdık. Gençlerimizin geleceği adına oluşturulan bu takıma destek verecek olan Özel Şehir Okullarına teşekkür ediyorum. Eskişehir Hentbol SK sadece ligde hedefi olan bir takım değil. okul şampiyonalarında da hedefimiz var. Bu hedeflere ulaşma mücadelemizde Özel Şehir Okulları ile birlikte yolumuza devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.
“Başarı hedefliyoruz”
Eskişehir Hentbol SK Antrenörü Sertan Sarpaş da,“Bu çocuklarla uzun yıllardı beraber çalışıyoruz. Bugüne kadar Eskişehir’de yeterli destek bulamadığımız için başka şehirlerde mücadele etmeye çalışmıştık. Bu çocuklar başka okullar için önemli turnuvalarda başarılar elde ettiler. Ama artık Eskişehir’de olacağız. Artık Özel Şehir Okullarının da desteği ile 2018 Dünya Liseler Şampiyonasına katılıp dünya derecesi elde etmek istiyoruz. Umarım Katar’da düzenlenecek bu turnuvada Özel Şehir Okulları adı ile Türkiye’ye ve Eskişehir’e Dünya Şampiyonluğunu getirmek istiyoruz” diye konuştu.
Önemli bir görev
Özel Şehir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Baha Bakır yaptığı konuşmasında,“Biz Özel Şehir Okulları olarak bu güne kadar başarılı sonuçlar almış sporcu kardeşlerimizi desteklemeyi kendimize bir görev edindik. Eskişehir’den böyle bir değerin çıkması bizim için çok önemliydi. Bizde bu sporcularımıza tüm imkanlarımızı seferber ederek, tam burslu eğitim almalarını sağladık. Eskişehir’den bir okul takımının ülkemize kupalar ve başarılı sonuçlar getirmesi için bütün gücümüzü ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı. Yapılan törenin ardından Eskişehir Hentbol SK, Özel Şehir Okullarına destekten dolayı plaket verdi.