Şampiyon olan ekipte Ayşe Bera Süzer’de gösterdiği performansla büyük alkış topladı.
Avrupa şampiyonu
Avrupa Şampiyonası’nda, Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ayşe Bera Süzer de yer aldı. Yeşim Bostan ve Evrim Sağlam ile Makaralı Yay Bayan Takımı’nda bulunan Süzer, şampiyona boyunca son derece etkili performans sergiledi. Finalde Rusya karşısına çıkan milli sporcularımız, müsabakayı 219-217 kazanarak Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.
Hedefi büyük
Ayşe Bera Süzer’in antrenörü Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Antrenörü Mustafa Dalar, yaptığı açıklamada, “Ayşe Bera Süzer, takım arkadaşlarıyla beraber güzel işlere imza attı ama bireysel olarak da yaşamak istediği başarılar var. Türkiye’de Okçuluk Bayan Kategorisi’nde vazgeçilmez isimlerden birisi olmayı hedefliyor ve bu yolda çalışmalarına 2 Eylül Kampüsü’nde devam ediyor. ” dedi.
Sevinç yaşanıyor
Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Branşı Sorumlusu ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Ertan ise “Anadolu Üniversitesi olarak sporcularımıza gereken bütün olanakları en iyi seviyede sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Ayşe’nin son dönemde üstü üste kazandığı başarılarla bizi gururlandırmaya devam ediyor. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.