×

Gol yağmuru devam ediyor

Mini Minikler Futbol Turnuvası’nda gol yağmuru devam ediyor. Mücadeleleri izleyen futbolseverler bol gollü maçlara tanıklık ederken minik ayakların fu

Mini Minikler Futbol Turnuvası’nda gol yağmuru devam ediyor. Mücadeleleri izleyen futbolseverler bol gollü maçlara tanıklık ederken minik ayakların futbol aşkı herkesi büyülüyor
Es Es farklı galip geldi
Geleneksel hale gelen Mini Minikler Futbol Turnuvası’nda gol kasırgası yaşanıyor. TÜFAD, EASKF ve Tepebaşı Belediyesi’nin organize ettiği turnuvada geçtiğimiz gün 11 karşılaşma oynandı. İlk ilk 4 karşılaşma 2002 kategorisinde oynanırken, ilk maçta Eskişehirspor, Kırka Boraksspor’u 20-0, Sultandere, Kırka Boraksspor B’yi 3-0, Şekerspor, DSİ Bentspor’u 8-3 mağlup etti.
Gole doymadılar
2003 kategorilerinde ise 2002 kategorilerine benzer bol gollü karşılaşmalar oynandı. Günün ilk maçında Kırka Boraksspor B, Altayspor’u 5-3 mağlup ederken Eskişehirspor, Kırka Boraksspor’u 19-1’lik skorla geçti. Günün bir diğer karşılaşmasında ise Sağlıkspor, DSİ Bentspor’u 2-0 mağlup ederken, Eskişehirspor Altyapı, Şekerspor’u 3-2’lik skorla devirmeyi başardı.
2004-2005 kategorisi nefesleri kesti
Turnuvanın 2004-2005 kategorisinin ilk karşılaşmasında Tepebaşı Kolej, Kırka Boraksspor’u 6-0’la geçerken Eskişehirspor Alt yapı ile Sultandere mücadelesi 1-1 berabere bitti. Bu grupta oynanan bir diğer zorlu karşılaşmada ise Eskişehirspor ile Şekerspor karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşma 1-1 berabere bitti. Günün aynı skorla biten bir diğer maçta Sağlıkspor ile Porsukspor arasında yaşandı. (Spor Servisi)