Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’nın yanı sıra Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaaddin Çoban ve ailelerin katıldığı mezuniyet töreni, Odunpazarı Belediyesi Mehmet Terzi Spor Salonunda gerçekleşti. Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiği tören yaşları 4 ile 6 arasında değişen Odunpazarı Spor Kulübü Jimnastik sporcularının sunduğu gösteri ile başladı.
Muhteşem jimnastik gösterisi sonrası 7 spor dalında 350 sporcuya sertifikalarını veren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı; Zinde ve sağlıklı bir Eskişehir için spora büyük yatırım yaptıklarını vurguladı.
Konuşmasında geleceğimizin teminatı çocuklarımız için projeler geliştirmek, onların eğitim ve yaşam kalitelerine katkı sağlamak öncelikli çalışmalarımızın başında geliyor diyen Başkan Sakallı; “Çocuklarımızın hem boş vakitlerini faydalı geçirmelerini, hem sporun farklı dalları ile ilgilenerek vücut ve ruh sağlıklarını korumalarını hem de tüm bunların yanında eğlenmelerini, hoşça vakit geçirmelerini istedik, bu amaçla hizmete açtığımız Ihlamurkent Mehmet Terzi Spor Salonu’ muz şu an sertifikalarını verdiğimiz başarılı öğrencilerimizle doldu. Kendilerini bu faydalı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum” dedi. (SS)