×

Gecikmeli ödül töreni

Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve Eskişehirspor tarafından organize edilen Futbol turnuvasında kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Yaklaşık 1 buçuk ay önce biten turnuvada nihayet ödüller verildi.

Madalyalarına kavuştular
Yaklaşık 1 buçuk ay önce sona eren futbol turnuvasında ödül töreni dün niyahet gerçekleştirildi. Yaklaşık 3000 bine yakın öğrencinin mücadele ettiği ve 3 kategoride düzenlenen turnuvuda dereceye giren öğrenciler kupa ve madalya almanın mutluluğunu yaşadı. Ödül törenine birçok öğrenci ve okul yöneticililerinin yanı sıra velilerde ilgi gösterdi. Saat 13.30’da başlanması planlanan ödül töreninde yaklaşık 45 dakikalık bir gecikme yaşanınca veli ve öğrenciler tepki gösterdi.

Şampiyonlar sevindi
Turnuvada Genç Erkekler kategorisinde şampiyon Atatürk TEML, Ticaret Meslek Lisesi 2’nci, 3’üncü ise Yunusemre TEML, dün kupalarına kavuştular. Ayrıca Küçüklerde şampiyon Halil Sözer Ortaokulu, Miniklerde Mehmet Ali Yasin İlkokulu ve Yıldızlar kategorisinde Mustafa Kemal Ortaokulu şampiyonluk ödüllerini aldılar. Şampiyonlara kupa ve madalyalarını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan takdim etti.