×

Eskişehirsporlular tepki gösterdi, Erkan Koca böyle cevap verdi!

Eskişehirspor'a tarihinde ilk defa amatör lige düştüğü sezonda başkanlık koltuğunda oturan Erkan Koca seçimlerden sonra siyasi yorum yapınca Eskişehirspor taraftarlarından tepki geldi. Eskişehirspor Başkanı Koca ise tepkilere cevap verdi.

Eskişehirspor bu sezonki kötü performansı ile tarihinde ilk kez amatör lige düşerek Eskişehirsporluları derinden yaralarken taraftarların ortak görüşü siyasilerin Eskişehirspor'a destek olmamasıydı. Tüm bunlar yaşanırken AK Parti Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi olan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, genel seçimlerin ardından sosyal medyada AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı öven mesajlar yazınca taraftarlardan tepki gördü. Eskişehirspor'a siyasilerin destek vermediğini ve bu yüzden de bir siyasi partinin reklam aracı olmamasını isteyen taraftarlara Erkan Koca cevap verdi.
 

SİYASİ GÖREVİ OLAN ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANLARINI PAYLAŞTI

 
2019 yılından itibaren AK Parti Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi olan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, genel seçimlerin ardından sosyal medyada, “Başlasın Türkiye yüzyılı. Daha güçlü Türkiye. Rabbim mahcup etmesin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hayırlı uğurlu olsun. Kazanan Türkiye Cumhuriyeti oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında” dedi. Birçok taraftar sosyal medyadan Koca’ya tepki gösterirken Koca’da “Siyasi görevleri olup da aynı zamanda Eskişehirspor başkanlığı yapmış eski başkanlarımız. Her dönemde yönetim kurullarında birçok belediye meclis üyesi görev yapmıştır. Allah hepsinden razı olsun, Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.
 
Erkan Koca, siyasi görevi olan Eskişehirspor başkanlarını sıraladı.
 

İŞTE O İSİMLER

 
• Selami Vardar Eskişehir Belediye Başkanı ve Eskişehirspor Başkanı (SHP)1976-1978
• Hicri Sezen Eskişehir Belediye Başkanı ve Eskişehirspor Başkanı (CHP)1978-1981
• Sezai Aksoy Eskişehir Belediye Başkanı ve Eskişehirspor Başkanı (ANAP)1984-1985
• Aydın Arat Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Eskişehirspor Başkanı (DYP)1994-1997