×

Eskişehirspor yönetimi harekete geçti

Sezona Derince mağlubiyetiyle başlayan Eskişehirspor’da maçtan sonra moraller bir hayli bozuldu. Yönetim ve teknik heyet futbolculara moral vermek için harekete geçti.

Eskişehirspor'da yönetim harekete geçti
TFF 3. Lig’in ilk haftasında Derince Belediyespor ile karşı karşıya gelen Eskişehirspor rakibine 10 kişi kaldığı maçta 3-2 mağlubiyet almıştı. Lige kötü bir başlangıç yapan Siyah Kırmızılı ekipte moraller bir hayli bozuldu. Maçın hemen ardından teknik heyet ve yönetim kurulu futbolculara moral depolamak için harekete geçti. Başta Başkan Mehmet Şimşek ve yönetim futbolcularla tek tek görüşerek bu mağlubiyeti unutmalarını istedi.

Gerekli dersler çıkartacağız
Yönetimin yanı sıra moralleri bir hayli fazla bozulan futbolcuları, Teknik Direktör Cüneyt Biçer, 1922 Konyaspor maçına odaklamaya çalışıyor. Futbolcularından bu mağlubiyeti unutmalarını isteyen Biçer, “Bu maçı unutacağız. Bir maçta her şey bitmedi. Şimdi kaldırıp başımızı 1922 Konyaspor maçına odaklanmamız gerekiyor. Bu maçtan gerekli dersleri çıkartıp önümüze bakacağız” diyerek oyuncularını motive etti.