Eskişehirspor’da sezonun ilk yarısındaki gollerin etkinliğinde Tayfun Tatlı ile Batuhan Doğrukıran ön plana çıktı. Kırmızı Şimşekler’in lig ve kupa maçlarında attığı gollerin önemli bölümünü bu iki futbolcu kaydetti.
Ligin ilk yarısında toplam 25 gol atan Eskişehirspor’da, orta saha oyuncusu Tayfun Tatlı ile forvet Batuhan Doğrukıran 5’er golle takımın en skorer isimleri oldu. İki futbolcu, kritik anlarda attıkları gollerle takımını sırtlayan isimler arasında yer aldı.
Gol krallığı yarışında Tayfun ve Batuhan’ı 4 golle Kaan Baysal takip etti. Akın Akman ile Mehmet Fuat Gölbaşı 3’er golle skora katkı sağlarken, Deniz Keskin ve İsmail Kulet 2’şer gol kaydetti. Berk Zerenman ise ilk yarıyı 1 golle tamamladı.
Eskişehirspor’da gol dağılımının birçok isme yayılması teknik heyeti memnun ederken, ikinci yarıda Tayfun Tatlı ve Batuhan Doğrukıran’ın performanslarının artarak sürmesi bekleniyor.