×

Eskişehirspor’un Çorlu 1947 maçındaki ilk 11’i belli oldu!

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Eskişehirspor, hazırlık maçında Çorlu 1947 ile karşı karşıya geliyor. Kırmızı Şimşekler sahaya Bora Göymen’in koruduğu, yeni transferlerin de yer aldığı kadroyla çıktı.

Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da Çorlu 1947 ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Teknik heyetin sahaya sürdüğü ilk 11’de kalede Bora Göymen görev yaparken, savunmada Mustafa Eren Damar, Ertuğrul Kurtuluş, Abdulkadir ve Sarper Çağlar yer aldı.

ES-ES’İN İLK 11’İ

Eskişehirspor’un Çorlu 1947 karşısındaki ilk 11’i şöyle:

Kaleci: Bora Göymen

Defans: Mustafa Eren Damar, Ertuğrul Kurtuluş, Abdulkadir, Sarper Çağlar

Orta saha: Fırat Sarı, Ozan İsmail Koç, Kerem Baykuş

Forvet: İsmail Kulet, Beykan Şimşek, Osman Arslantaş

YENİ SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK SÜRÜYOR

Bolu kampında çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor, Çorlu 1947 karşılaşmasıyla birlikte kadrosunun son durumunu görme fırsatı yakalıyor. Kırmızı-siyahlı ekip, yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarıyla hem oyuncuların performansını değerlendiriyor hem de takımın oyun planını şekillendiriyor.