×

Eskişehirspor sevdalısı Emniyet Müdürü toprağa verildi

Eskişehirspor tutkunu Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Fatih Terzi, ailesi, mesai arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Fatih Terzi, Eskişehir’de düzenlenen cenaze töreni ve namazının ardından ailesi, mesai arkadaşları ve sevenlerinin katılımıyla toprağa verildi. Fatih Terzi’nin tabutu üzerine, çok sevdiği Eskişehirspor atkısı serildi. Tören boyunca sevenleri, Terzi’nin spor ve meslek yaşamındaki izlerini yad etti.

Cenaze törenine yüksek katılım

Asri Mezarlık’taki 100. Yıl Camii’nde kılınan cenaze namazına Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, çok sayıda birinci sınıf emniyet müdürü, mesai arkadaşları ve aile yakınları katıldı. Mesai arkadaşları ve yakınları, Terzi’nin görev anlayışı ve Eskişehirspor’a olan sevgisini anarak son görevlerini yerine getirdi.