×

Eskişehirspor Başkanı "yüksek bütçeli transfer" iddialarına yanıt verdi

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, yeni sezonda yüksek bütçeli transferler yapıldığı iddialarına açıklık getirdi.

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, yeni sezonda yüksek bütçeli transferler yapıldığı iddialarına yanıt verdi. ESTV’ye konuşan Entok, kulübün mali durumuna uygun bir şekilde hareket ettiklerini ve söylentilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

“Eskişehirspor’un bir futbolcu alırken daha fazla ücret ödemek zorunda kaldığı diye bir şey yok. Zaten öyle bir bütçemiz yok” diyen Entok, futbolcuların Eskişehirspor’da forma giymeyi bir ayrıcalık olarak gördüğünü ifade etti.

Entok, “Başka yerde 3 liraya oynayacak futbolcu Eskişehirspor’a 2 liraya geliyor. Çünkü burada futbolcu olmak çok önemli. Bu liglerde, böyle bir taraftarın önünde oynamak bambaşka bir şey” dedi.

Transfer döneminde kulüpler ve menajerler arasında söylentilerin yaygınlaştığını belirten Entok, “Oluşturulan bir algı var, bu da takımın amatöre dönmesinden kaynaklanıyor. Ancak konuşulanların hiçbirinin gerçeklik payı yok. Rakiplerimize göre daha az bütçelerle ilerliyoruz. Elbette bazı durumlarda fazla harcadığımız olmuştur ama genel olarak rakiplerimizden daha az harcadığımızı biliyorum” ifadelerini kullandı.