×

Eskişehirspor'a Sinan Özeçoğlu'ndan dönüş sinyali

Eskişehirspor yönetim krizini bir türlü aşamazken sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da uzun süredir  devam eden yönetim krizi her gün başka bir boyut kazanırken bir yandan da camia Osman Taş ve yönetiminin yerine geçebilecek alternatifler üzerinde konuşmaya devam ediyor. 

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'ın geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında Sinan Özeçoğlu'nu telefonla aradığını ve gerekirse Özeçoğlu'nun önünü açmak için görevi bırakacaklarını bildirdiğini açıklaması üzerine Sinan Özeçoğlu'nun adı daha yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

Eskişehirspor başkanlığı için eski başkan Sinan Özeçoğlu da başkanlığa sıcak bakıyor. Özellikle Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Eskişehirspor'un kara bulutları üzerinden dağıtması ve emin ellere teslim edilmesi için elinden geleni yapıyor. Eski Başkan Sinan Özeçoğlu ile temasa geçen Kazım Kurt'un ikna çabalarının sonuç verdiği öğrenildi. Kurt'un her türlü destek sözü verirken Özeçoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in destek vermesi halinde başkanlığı kabul edebileceiğini ilettiği belirtildi. Özeçoğlu'nun hafta içi Büyükerşen ile bir görişme yapacağı gelen bilgiler arasında.