Eskişehirspor küme düşer
Yazı İşleri Müdürümüz Cihan Yıldırım’a konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, “Önceliğimiz seçim değil kaynak. Bunun için gece gündüz arayışlarımız sürüyor. Şuan İstanbul’da görüşmeler yapıyorum. Maddi dururumuz ortada kaynak bulmamız gerekiyor. Seçim, kongre bunlar gelip-geçer ama kaynak şuan önceliğimiz. Kaynak bulamazsak lige başlamadan düşeriz. Samsunspor, Gaziantep gibi oluruz” dedi.
Kişileri değil, kulübü düşünüyoruz
Taraftar Birliği Başkanı Murat Diri’nin Yılmaz Vural ve İzzet Erdoğan hakkındaki açıklamaları hakkında da konuşan Ünal, “Taraftarların açıklamalarını okudum. Gördüm. Öncelikle bireyleri değil kulübü düşünmemiz gerekiyor. Kaynak bulmadan adım atamayız. İzzet Erdoğan’da şuan İstanbul’da kulüp için kaynak bulmaya çalışıyor. Yılmaz Vural’da kalmak istiyor. Henüz kimseyle görüşmedik” dedi.
Gençleri çok beğendim
Adanaspor karşısında gençlerin gösterdiği performans hakkında da konuşan Ünal, “Gençler çok iyi bir performans sergiledi. Onları izlerken bende büyük zevk aldım. Altyapıya önem veriyoruz. Gençlerimize güveniyoruz. İnşallah kulübü maddi anlamda rahatlatıp gençlerimizle birlikte şampiyonluğa oynayan bir ekip oluşturmak istiyoruz. Bunun için herkesten destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.