×

Eskişehirlilere önemli duyuru: Bazı yollar trafiğe kapatılacak, 3 gün sürecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Kurtuluş Mahallesi Kapalı Pazar Yeri projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre bazı sokaklar birkaç günlüğüne araç trafiğine kapatılacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan modern pazar yerlerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında gerçekleştirilecek beton döküm çalışmaları nedeniyle bölgede bazı sokakların geçici süreyle araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, pazar yeri yapım işi kapsamında yürütülen çalışmalar sırasında İnal, Sanayi, Ergi, Tarlaiçi, Şentürk, Siper, Onurhan, Saçak, Gürdere, Taşören, Üzmen, Güre, Halkçarşısı, Ülke ve Çeviker sokaklar araç trafiğine kapalı olacak.

Çalışmaların güvenli şekilde sürdürülebilmesi amacıyla söz konusu sokaklar 14 Mart Cumartesi günü saat 20.00 itibarıyla araç trafiğine kapatılacak. Beton döküm işleminin ise gece saat 02.00’de başlayacağı ve çalışmaların üç gün süreceği belirtildi.

Bu kapsamda sokakların 17 Mart Salı günü saat 23.59’a kadar trafiğe kapalı kalacağı ifade edilirken, vatandaşlardan bu süre boyunca belirtilen sokaklara araç park etmemeleri istendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgeye modern ve konforlu bir pazar alanı kazandırılacağını belirterek, sürücülerden ve vatandaşlardan geçici trafik düzenlemeleri konusunda anlayış beklediklerini açıkladı.