Eskişehir’de trafikte yaşanan bir anlaşmazlık, motosikletlinin kask kamerasıyla kaydedildi. Tartıştığı motosikletlinin yanına aracından inerek gelen erkek sürücü, kendisinin emekli polis olduğunu iddia edip ceza yazdırmakla tehdit etti.
Olay, Odunpazarı ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi Kartopu Caddesi’nde meydana geldi. Seyir hâlindeki motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle anlaşmazlık yaşandı.
Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilinden inen erkek sürücü, motosikletlinin yanına gelerek kendisinin emekli polis olduğunu söyledi.
“Sana ceza yazdırırım” dedi
Kendisinin emekli polis olduğunu belirten sürücü, motosikletliye “Sana ceza yazdırırım” diyerek tepki gösterdi.
Motosiklet sürücüsü ise şaşkınlık içinde, “Abi ben ne yaptım, neden ceza yazdırıyorsun?” sözleriyle karşılık verdi.
Erkek sürücü, “Hadi git yavrum, vallahi ararım bak sana ceza yazdırırım” ifadelerini kullandı.
Tartışma kask kamerasına yansıdı
Taraflar, yaşanan diyalogların ardından bir süre sonra sakinleşerek olay yerinden ayrıldı. Trafikteki tartışma ve taraflar arasında geçen konuşmalar, motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından kaydedildi.