YOL VERME TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Olay, Odunpazarı ilçesi Dede Mahallesi Malhatun Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 26 AOV 431 plakalı SUV otomobilin sürücüsü ile arkasından gelen başka bir otomobilin sürücüsü arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine diğer araçta bulunan 2 kişi otomobilden indi.
CAMI TAŞLA KIRIP SÜRÜCÜYÜ DARBETTİLER
Şahıslar, ellerine aldıkları taşla 26 AOV 431 plakalı otomobilin arka camını kırdı. Camın kırılmasının ardından araç sürücüsü ile diğer araçtan inen 2 kişi arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen arbedede sürücü ve beraberindekiler darbedildi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
KAVGADA 4 KİŞİ YARALANDI
Olay yerinde yapılan incelemede, 26 AOV 431 plakalı otomobilin sürücüsü ile küçük oğlunun ve diğer araçta bulunan 2 kişinin vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
ANNE VE ÇOCUĞUN PANİĞİ KAMERADA
Kavga sırasında otomobilin içerisinde kalan sürücünün eşi ile diğer oğlunun yaşadığı korku dolu anlar ise çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yaşanan arbede sırasında anne ve çocuğun büyük panik yaşadığı görüldü. Polis ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için geniş çaplı inceleme başlattı.