×

Eskişehir polisinden organize suç örgütüne büyük darbe!

Eskişehir’de düzenlenen silahlı suç örgütü operasyonunda 20 şüpheliden 16’sı tutuklanırken, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Eskişehir’de silahlı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 20 şüpheliden 16’sı tutuklandı, 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği eş zamanlı baskınlarda; 5 tabanca, 1 pompalı tüfek, 2 kesici alet ve 357 adet değişik çaplarda fişek ele geçirildi. Toplamda 31 kişinin çeşitli suçlara karıştığı tespit edildi.

16 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Adli makamlarca 16 şüpheli tutuklanırken, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklu olan 10 şüpheliden 5’i daha önce hüküm giymiş kişilerden oluşuyor. Bir kişinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.