×

Eskişehir’in tarihi lezzeti artık Halk Ekmek büfelerinde!

Eskişehir’in 5 bin yıllık kültürel mirası Küllüoba Ekmeği, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla artık Halk Ekmek büfelerinde satışa sunuluyor. Düşük glutenli ve besleyici yapısıyla dikkat çeken bu lezzet, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Küllüoba Höyüğü kazılarında ortaya çıkan ve 5 bin yıllık geçmişe sahip Küllüoba Ekmeği’nin artık Halk Ekmek büfelerinde satışa sunulduğunu duyurdu.

Başkan Ayşe Ünlüce’nin öncülüğünde üretimine başlanan, düşük gluten oranı ve besleyici yapısıyla dikkat çeken bu özel ekmek, vatandaşların yoğun talebi üzerine daha fazla noktada ulaşılabilir hale getirildi.

Tarihle lezzeti buluşturan Küllüoba Ekmeği’ni en yakın Halk Ekmek satış noktasından temin etmek isteyenler, buradan satış noktalarını öğrenebilir.