Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayında hizmete açtığı İskele26, kısa sürede şehrin buluşma noktalarından biri haline geldi. Porsuk Çayı üzerine konumlandırılan tekne restoran, ahşap terasları, yeşil alanları ve sıcak atmosferiyle ziyaretçilerine huzur dolu bir deneyim sunuyor.
Açılışından bu yana balık ekmekle büyük ilgi gören İskele26, menüsünü çeşitlendirerek balık dürüm satışına başladı. Belkent A.Ş. Operasyon Yöneticisi Gökhan Demir, “Balık ekmeğe gösterilen yoğun ilgi sonrası ürün çeşitliliğimizi artırdık. Bu hafta itibariyle Ekmek Teknemizde balık dürüm satışımız başladı. Taze balıkları 150 TL’den misafirlerimize sunuyoruz” dedi.
İskele26 ve Ekmek Teknesi, her gün 10.30–21.00 saatleri arasında ziyaretçilerini doğayla buluşan eşsiz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor. Hizmet saatleri mevsim şartlarına göre değişebiliyor.