×

Eskişehir'deki kampanyalara yoğun ilgi!

Eskişehir'de “1 alana 1 bedava” ve indirimli ürünler, caddeyi tercih eden vatandaşların ilgisini çekerken mağazalara da hareketlilik kazandırıyor.

İki Eylül Caddesi’nde mağazaların vitrinlerine ve reyonlarına yansıyan indirimli ürünler vatandaşların ilgisini çekiyor.

KAMPAYALAR DİKKAT ÇEKİYOR


Fırsat reyonlarında sergilenen kadın giyim ürünleri, “1 alana 1 bedava” ve “100 TL” gibi dikkat çeken kampanyalarla alıcıların karşısına çıkıyor.
Mağaza önünde sergilenen renkli pantolonlar ve farklı kategorilerdeki kıyafetler, özellikle alışveriş için caddeyi tercih eden vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Cazip fiyatların yanı sıra çeşitliliğin fazla olması, her yaştan müşterinin ilgisini artırıyor.
Yaz sonu ve yeni sezon öncesi düzenlenen bu kampanyalar, İki Eylül Caddesi’nde hem mağazalara hareketlilik kazandırıyor hem de vatandaşların bütçesine uygun alışveriş yapmasına imkan sağlıyor.