Olay, Tepebaşı ilçesine bağlı Güllük Mahallesi Mızrak Sokak'ta yaşandı. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Ataberk K. ile Samet Y. isimli 2 kişi silahla bacaklarından yaralandı.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından olayın şüphelisi 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Eskişehir'de dün gece yaşanan kavgada darp edilen ve yaralanan bir vatandaş da hayatını kaybetmişti. Eskişehir'de dün gece yaşanan Olay Şirintepe mahallesi Şumlu sokakta meydana gelmişti. Recep Dal ile komşusu Soner B. arasında küfür etme meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Soner B. tarafından darp edildiği bildirilen Recep Dal yaralanmıştı. Kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından evine dönen Day, burada rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Soner B'yi yakalayarak gözaltına alınmıştı.