×

Eskişehir’de yağmur seyyar satıcıları zorladı

Eskişehir’de etkili olan yağış, günlük yaşamın yanı sıra açık alanda çalışan seyyar satıcıları da olumsuz etkiledi. Yağmurdan korunmakta zorlanan bazı satıcılar, ürünlerinin zarar görmemesi için tezgâhlarını kapatarak satışa ara verdi.

Eskişehir’de etkili olan yağmur, cadde ve sokaklardaki hareketliliğin azalmasına neden oldu. Yağış nedeniyle bazı vatandaşlar kapalı alanlara yönelirken, açık alanda çalışan esnafın da işi zorlaştı.

Özellikle seyyar satıcılar, yağış nedeniyle ürünlerini korumakta güçlük çekti.

Bazı tezgâhlar kapandı

Yağışın etkisini artırmasıyla birlikte bazı seyyar satıcılar ürünlerinin zarar görmemesi için tezgâhlarını kapatmak zorunda kaldı. Tezgâhlarını açan bazı satıcıların ise yağmurun dinmesini beklediği görüldü.

Vatandaşlar saçak altlarına sığındı

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da cadde ve sokaklarda zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşların yağıştan korunmak amacıyla tente ve bina saçaklarının altına sığındığı görüldü.

Yağışın etkisiyle kent merkezindeki günlük hareketliliğin de bir süre azaldığı gözlendi.