Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İnönü ilçesinde gerçekleştirilecek asfalt çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Caddesi'nde geçici trafik düzenlemesine gidileceğini duyurdu.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından İnönü ilçesi Mustafa Kemal Caddesi'nde asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar kapsamında sürücülerin güzergâh tercihlerine dikkat etmeleri istendi.
11 Ağustos'ta kısmi kapanma
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek freze çalışmaları sırasında Mustafa Kemal Caddesi araç trafiğine kısmen kapatılacak.
Çalışmaların devamında ise 12 ve 13 Ağustos tarihlerinde cadde, 08.00-18.00 saatleri arasında araç trafiğine tamamen kapalı olacak.
Sürücülere alternatif güzergâh uyarısı
Yetkililer, çalışma süresince ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmalarını istedi. Ayrıca bölgede bulunan trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği belirtildi.
Öte yandan ambulans ve itfaiye gibi acil durum araçlarının geçişi, trafik güvenlik ekiplerinin koordinasyonuyla sağlanacak.