×

Eskişehir’de tezgâh önünde kuyruk: Haşlanmış mısır revaçta!

Eskişehir’in Doktorlar Caddesi’nde tezgâh açan mısırcı, hem öğrencilerin hem de ailelerin ilgisiyle karşılaştı. Haşlanmış ve közde kavrulmuş mısırlar özellikle akşam saatlerinde yoğun talep görüyor.

Eskişehir’de Doktorlar Caddesi’nde tezgâh açan mısırcı, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Haşlanmış mısır en çok tercih edilen çeşitler oldu. Eskişehir’in en işlek noktalarından biri olan Doktorlar Caddesi’nde mısır tezgâhı vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Özellikle akşam saatlerinde caddeyi dolduran kalabalık, tezgâhın önünde kuyruk oluşturdu.

UYGUN FİYATLI VE DOYURUCU

Mısırcının sunduğu haşlanmış ve közde kavrulmuş mısırlar, hem öğrenciler hem de aileler tarafından ilgiyle satın alındı. Vatandaşlar, uygun fiyatlı ve doyurucu bir atıştırmalık olması nedeniyle mısırı tercih ettiklerini dile getirdi. Esnaf ise yaz boyunca yoğun talep gördüklerini, sonbaharda da bu ilginin devam ettiğini belirtti. Doktorlar Caddesi’ndeki hareketliliğin satışlara olumlu yansıdığı ifade edildi.