×

Eskişehir'de sokak ortasında kadınlar birbirine girdi: Kavga anı kamerada

Eskişehir’in İstiklal Mahallesi’nde iki kadın arasında çıkan sokak kavgası, çevredeki vatandaşların izlemekle yetinmesi ve güvenlik kameralarına yansımasıyla dikkat çekti.

Eskişehir’in İstiklal Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde iki kadın arasında çıkan kavga, çevredeki vatandaşların tepkisizliği ve güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleriyle gündeme geldi.


Edinilen bilgilere göre, olay 17.15 sıralarında Atatürk Caddesi ile Konuk Sokak kesişiminde meydana geldi. İddialara göre, bir kadın yolun karşısına geçerken kendisine korna çalan otomobilin sürücüsüne tepki gösterdi. Bu küçük tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Araçtan inen iki kadın şahıs, yaya olan kadına fiziksel şiddet uyguladı. Darp mağduru kadın, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olayda kullanılan aracın ise olay yerinden kaçtığı öne sürüldü.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çevredeki vatandaşların kavga esnasında tarafları ayırmak yerine olayı film izler gibi izlediği görülüyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.