×

Eskişehir'de soğuk havayla birlikte kışlık alışveriş hareketlendi

Eskişehir’de 2 Eylül Caddesi esnafı, havaların soğumasıyla birlikte kışlık atkı, bere, şal ve eldivenleri vitrinlere çıkardı. Renkli tezgâhlar caddeyi canlandırırken, vatandaşlar uygun fiyatlı ve çeşitli ürünleri keşfetme fırsatı buluyor.

Eskişehir’de havaların soğumaya başlamasıyla birlikte 2 Eylül Caddesi’ndeki esnaflar kışlık ürünlerini vitrinlere çıkardı. Atkı, bere, şal ve eldiven gibi aksesuarların sergilendiği tezgâhlar, cadde boyunca renkli bir görüntü oluşturdu.

ŞEHİR MERKEZİNE CANLILIK KATTI

Farklı desen ve dokularda hazırlanan atkılar, özellikle sabah ve akşam saatlerinde hissedilen soğuk nedeniyle vatandaşların ilgisini çekti. Mağazaların önüne dizilen ürünler, hem çeşitliliği hem de ulaşılabilir fiyatlarıyla dikkat topladı. Kış alışverişinin başlamasıyla caddede hareketliliğin arttığı gözlenirken, esnaflar da yeni sezon ürünlerinin yoğun talep göreceğini ifade etti. 2 Eylül Caddesi’nin kışa hazırlık atmosferi, şehir merkezine canlılık kattı.