×

Eskişehir'de özel harekat polislerini harekete geçiren olay

Eskişehir'de yaşadığı ailevi sıkıntıları sebebiyle elindeki silahla kendisini odaya kitleyen alkollü şahıs için büyük operasyon düzenlendi

Eskişehir'de yaşadığı ailevi sıkıntıları sebebiyle elindeki silahla kendisini odaya kitleyen alkollü şahıs için polis harekete geçti. Özel harekat polislerinin katıldığı operasyonla şahıs etkisiz hale getirildi.
 


71 Evler Mahallesi Mektep Sokak’ta yaşayan S.K., iddialara göre yaşadığı ailevi sıkıntılar nedeniyle kendisini odaya kilitledi. Yanında silah da bulunan ve alkollü olan şahsın yakınları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen polis ekipleri, şahsı ikna etmek için dakikalarca uğraştı. Tüm uğraşlara rağmen sonuç alamayan ekipler, takviye talep etti. Talep üzerine bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Evdeki eşyalara da zarar veren şahsın kendisine zarar verme ihtimaline karşı sağlık ve itfaiye ekipleri de bölgeye geldi.



Müzakere ile ikna edilemeyen şahıs için özel harekat polisleri operasyon düzenledi. Evin kapısını kırarak içeri giren ekipler, camda bulunan şahsı etkisiz hale getirdi.

Elindeki cam kesiğiyle Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılan genç tedavi altına alındı.